Vragen?

Heb je een vraag of kunnen we je ergens mee helpen? Laat ’t mij weten! Ik informeer je graag over alle mogelijke onderwerpen.

Bel me gerust op telefoonnr: 0481-377111
Onze sollicitatieprocedure bestaat uit 5 stappen:
  • Solliciteren: Solliciteer online via de button in de vacaturetekst. Je hoeft alleen je gegevens in te vullen en je CV. Eventueel kan je ook je motivatiebrief uploaden.
  • Reactie: Onze recruiter bekijkt en beoordeelt jouw sollicitatie. Binnen 2 weken kan je een reactie verwachten via telefoon of e-mail.
  • Uitnodiging: Als wij jouw sollicitatie interessant vinden, nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek.
  • Meeloopdag: Voor sommige functies is het wenselijk om een dag mee te lopen met een collega. Zo krijgt u een goede indruk van de werkzaamheden.
  • Aan de slag! Zijn wij na de gesprekken enthousiast en jij ook? Dan kan je wat ons betreft zo snel mogelijk aan de slag!

Leuk dat je interesse hebt! Om je goed te laten ervaren hoe het vak van servicemonteur is, kunnen we je een dag ‘mee laten lopen’ met een monteur bij jouw in de regio. Neem kontakt op met Dilian, voor het maken van een afspraak!

Staat jouw regio er niet bij? Doe dan gerust een open sollicitatie: wij staan altijd open voor nieuwe collega’s!

Bij twijfel, bel dan met Dilian! Zij kan jou veel informatie geven over een functie en anders in contact brengen met een leidinggevende.

Leuk! We nemen zo snel mogelijk contact met je op, telefonisch of per e-mail. Ons streven is om binnen 2 weken jou te voorzien van een reactie.

Moet je langer wachten op een reactie? Soms kan het gebeuren dat de selectieprocedure iets langer duurt. Neem dan even contact op met Dilian.

Als je je sollicitatie hebt verzonden, bewaren wij jouw persoonsgegevens 1 jaar in ons systeem. Mocht je niet willen dat wij jouw gegevens bewaren, stuur dan een e-mail naar info.nl@hansa-flex.com.