Wij zijn
Hansa-Flex

Hansa-flex nederland is marktleider op het gebied van hydraulische componenten. Onze machines en diensten van topkwaliteit houden de wereld van de logistiek in beweging! Ons hoofdkantoor is gevestigd in Elst (Gelderland), maar onze serviceorganisatie biedt onze klanten een landelijk dekkend netwerk van gekwalificeerde monteurs door heel Nederland.

Momenteel werken er ruim 120 mensen bij ons bedrijf, waarvan bijna de helft in dienst is als service- of werkplaatsmonteur en dus net zo’n passie heeft voor techniek als jij.

Altijd op zoek
naar talent

Of je nu een student bent of een professional in de techniek, sales of iets totaal anders: we zijn altijd op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde medewerkers die ons willen komen versterken.

Opleiding en stage

HANSA-FLEX is regelmatig op zoek naar gemotiveerde mensen voor stages en opleidingen binnen ons bedrijf. Naast de mogelijkheid tot meeloop- en afstudeerstages, bieden we ook de mogelijkheid tot het volgen van een BBL-traject en omscholing vanuit een ander technisch beroep.

Actief in heel Nederland

HANSA-FLEX Nederland is marktleider op het gebied van hydraulische componenten. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Elst (Gelderland), met daarnaast nog eens 11 vestigingen in Nederland. Neem maar eens een kijkje !

We investeren in
jouw doorgroei

Bij een bedrijf dat de benchmark vormt in de markten waarin zij actief is, horen ook de beste medewerkers. Daarom is HANSA-FLEX voortdurend op zoek naar gedreven vakmensen in verschillende functiegroepen.

Onze missie & visie

Met elkaar

Wij benaderen elkaar met achting en respect, gaan met elkaar om als partners en staan voor elkaar in. Wij communiceren open en eerlijk, informeren onszelf en anderen en maken daarmee deel uit van een geheel.

Milieubewustzijn

Wij voeren een beleid dat zuinig omgaat met grondstoffen. Daarnaast vermijden gevaren voor milieu en gezondheid en eisen efficiënte omgang met energie in de hydrauliek, bij onze klanten, producten en dienstverleningen. Ook hebben wij oog voor de milieuvriendelijkheid van onze processen.

Verantwoordelijkheid

Wij leveren kwaliteit en verwachten deze ook van onze zakenpartners. Wij eisen verantwoordelijk handelen. Wij vragen kritisch naar het waarom en respecteren andere meningen. Wij kennen onze verantwoordelijkheden naar collega´s en zakelijke partners toe, en dragen die ook.

Ontwikkeling

Wij ontwikkelen milieuvriendelijke producten en dienstverleningen en bouwen onze vakkundige competentie continu uit. Wij vragen veel van onze medewerkers en stimuleren hen, samen met onze partners met advies en scholing. Wij werken allemaal samen aan het succes van HANSA-FLEX.

Betrouwbaarheid

Wij houden onze beloften, vertrouwen onze collega´s en partners en staan voor zekerheid.

Flexibiliteit

Wij stellen ons in op de individuele behoeften van onze partners en bieden onze collega´s flexibele, zich over het hele concern uitstrekkende inzetmogelijkheden. We herkennen veranderingen in een vroeg stadium en spelen onmiddellijk daarop in.

Locaties in heel
de wereld

Momenteel is HANS-FLEX gevestigd op alle 5 continenten, en daarmee een wereldwijde dienstverlener. 

Met ruim 425 vestingen in de wereld, in ruim 42 landen kan er overal ingespeeld worden op de servicebehoefte